Kammerjunkere
Hjemmelavede kammerjunker er både nemt og meget lækkert.
Sprøde uden hårdt bid og smag af smør og mandelmel.
Opskriften giver ca 150 stk og de kan gemmes hele sommeren i en kagedåse.
Kammerjunkere
Tid i alt: 1 time
Arbejdstid: 15 minutter
Holdbarhed: 4 Uger
Kan fryses: nej
Ingredienser
Fremgangsmåde
300 g hvedemel
150 g sukker
100 g Mandelmel
10 g bagepulver
5 g vaniljesukker eller 1/4 stang vanilje
150 g vand
200 g smør
Bland de tørre ingredienser i en stor skål og rør det sammen med et piskeris.
Tilæt vand og blødt smør (ikke varmt)
Rør det sammen med en Slikpott til det er samlet.
I en Sprøjtepose og lav små toppe på mellem 10-12 gram.
ca. 75 stk. på 2 plader med bagepapir.
Bages i ca 16 minutter med varmluft. de skal vige begynde at tage farve.
Står i 2-3 minutter og deles så i 2 med en metalskraber eller kniv.
bages igen i ca 12 minutter ved 150 grader varmluft. De skal nu være lysebrune.
Køles ned og pakkes i en bøtte eller kagedåse.