Kokostoppe mini
ca 24 stk.
En virkelig nem og hurtig kage at lave. Og så smager de fantastisk.
Kan fryses, optøs og nydes lidt efter. Uhmmmm
Vh Bent
Klik på teksten som er fremhævede og du kommer direkte ind på varen i webshoppen.
Kokostoppe mini
Tid i alt: 1 timer
Arbejdstid: 20 minutter
Holdbarhed: 3 dage
Kan fryses: Ja
Ingredienser
Fremgangsmåde
100 g vand
50 g Kagecremespulver
200 g sukker
2 æg
100 g Mandelmel
150 g kokosmel
100 g Non temp choko
Start med at tænde ovnen på 220 grader med over og -undervarme
Vand og Kagecremspulver blandes i en stor skål og piskes sammen med et piskeris i ½ min.
Tilsæt sukker og æg i samme skål og pisk de hele sammen.
Tilsæt Mandelmel og kokos og rør det godt sammen med en Slikpott eller grydeske.
I en Sprøjtepose og lav en hul på ca 2 cm.
Sprøjt ca 24 små toppe på bagepapir eller Silikonemåtte.
Brug 2 bageplader ovenpå hinanden eller en Pizza og brødspartel, så bunden ikke bliver for mørk.
Bages i 12-14 minutter til de er lysebrune.
Smelt Non temp Choko i en skål i vandbad.
Dyp bunden af de kolde toppe, ca ½ cm op af siderne. Træk den overskydende chokolade af bunden på kanten af skålen og sæt den på Silikonemåtte eller noget Fødevaregodkendt plastik.
Kan fryses i en frysepose