Trustpilot
DAMP Granitsten

DAMP Granitsten

185,00 DKK

Vejl. udsalgspris 185,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Bestil til levering med GLS

Eller til afhentning og hent selv i Ribe

Hurtig levering 1-2 hverdage

Vi pakker alle hvedage fra kl 9:00

Kundeservice

Ring eller sms til Bent på 29170020

30 dages returret

Så bare bestil rigeligt


Til sprødt og blankt brød
Sten og skål sættes i bunden af ovnen, som tændes mindst 30 minutter inden bagning, så stenene når at blive varme. Sæt ovntemperaturen 40 grader højere end bagetemperaturen. Sæt brødet ind og hæld ca. 1. dl. vand fra en flaske i skålen med sten (så man ikke brænder sig på dampen) og luk ovnen hurtigt.
Sænk temperaturen til den ønskede. Luk damp ud af ovnen flere gange den sidst halvdel af bagetiden, ved at åbne lågen i ca. 5 sec.
Står der brød lige over DAMP-skålen med sten, kan det være nødvendigt at tage skålen ud efter ca. 10 minutters bagetid, så brødet får nok undervarme.

DAMP er en metalskål med granitsten i, som er designet til at give den ultimative mængde damp i alm. bageovn til hjemmebrug, så dine brød bliver blanke og sprøde.

Vi har gjort det nemt for dig ved at finde den rigtige størrelse skål med den rigtige mængde granitsten, som er vasket og klar til brug.
I pakken er en brugsvejledning.