Ønsker du at lave lækre og luftige brød, pizzaer eller rundstykker? Så er vores gluten-produkt lige det, du har brug for! Vores gluten er perfekt til at tilføje opskrifter med masser af fuldkorn, kerner eller andre ingredienser, der normalt gør brødet tungt. Med gluten kan du også skabe autentiske italienske brødtyper. Det høje proteinindhold i gluten giver mulighed for at lave utroligt bløde dej, der optager meget mere vand end almindeligt mel. Så tag kontrol over din bagning og oplev den ekstraordinære forvandling med ren 100% hvedeprotein.
Bruges til at justere kvaliteten af dit mel. Tilsættes 30 g pr kg. mel, vil det svare til, at et 12% proteins mel bliver til 15%.
Derved kan man selv lave den kvalitet hvedemel, man ønsker.
Tilsættes opskrifter med meget fuldkorn, mange kerner eller andet, der gør, at brødet ellers bliver tungt.
Bruges også til Italienske brødtyper, pizza, rundstykker og flutes, som ønskes ekstra luftigt.
Gluten optager meget mere vand end mel. Derfor kan der laves meget blødere deje med et højt glutenindhold.
Et højt gulten indhold giver et sejt bid i skorpen, som vi kender fra Italienske brød og ciabatta, så vi bruger det ikke til produkter, der skal være nemme at bide over som burgerboller, hveder og pølsebrød.