Trustpilot

Lagkage. Samles og pyntes

 

Se gerne videoen for større forståelse af denne opskrift.

Se også opskriften på:

Makroner

Lagkagebunde

Omslagsmarcipan


 

 

Lagkage. Samles og pyntes

 

Tid i alt: 1 timer

Arbejdstid: 60 minutter

Holdbarhed: 1 dage

Kan fryses: nej

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kagecreme:’
300 g vand
84 g Kagecremespulver

Hak Lagkagebunde 3 stk ud med kageringen så de har samme størrelse.

Smør jordbærmarmelade på den første bund

Et lag af Makroner ovenpå, hak makronerne i stykker med en palet.

Kom kageringen på bunden.

’kagecremen og 200g piskefløde blandes og smøres ovenpå makronerne.

Anden bund kommes på. Tryk bunden godt ned.

Pisket fløde kommes på (ca 250 g) smøres jævnt ud, frisk frugt på.

Tredje bund kommes på med bunden opad. Tryk godt ned, så plant som muligt.

På køl en times tid.

Tag ringen af.

Lidt pisket fløde smøres ud på toppen. Lav et flet eller mønster med fløde i en Engangssprøjtepose med Stjernetyl.

Rul 250 g Omslagsmarcipan ud på ca 100 x 12 cm

Skær kanterne af og rul det sammen og rul det ud på lagkagens side.

Pynt med chokoladepynt af Non temp Choko, og frisk frugt.