Lagkage. Samles og pyntes
Se gerne videoen for større forståelse af denne opskrift.
Se også opskriften på:
Lagkage. Samles og pyntes
Tid i alt: 1 timer
Arbejdstid: 60 minutter
Holdbarhed: 1 dage
Kan fryses: nej
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kagecreme:’
300 g vand
84 g Kagecremespulver
Hak Lagkagebunde 3 stk ud med kageringen så de har samme størrelse.
Smør jordbærmarmelade på den første bund
Et lag af Makroner ovenpå, hak makronerne i stykker med en palet.
Kom kageringen på bunden.
’kagecremen og 200g piskefløde blandes og smøres ovenpå makronerne.
Anden bund kommes på. Tryk bunden godt ned.
Pisket fløde kommes på (ca 250 g) smøres jævnt ud, frisk frugt på.
Tredje bund kommes på med bunden opad. Tryk godt ned, så plant som muligt.
På køl en times tid.
Tag ringen af.
Lidt pisket fløde smøres ud på toppen. Lav et flet eller mønster med fløde i en Engangssprøjtepose med Stjernetyl.
Rul 250 g Omslagsmarcipan ud på ca 100 x 12 cm
Skær kanterne af og rul det sammen og rul det ud på lagkagens side.
Pynt med chokoladepynt af Non temp Choko, og frisk frugt.