Grove sandwichstykker
Store luftige og saftige sandsichstykker, som er fantastiske til madpakkerne, men også lækre nyristet til morgenmaden.
Holdbarheden er god da de er svampet og bløde i lang tid.
'
Grove sandwichstykker
Tid i alt: 3 timer
Arbejdstid: 30 minutter
Holdbarhed: 5 dage
Kan fryses: Ja
Ingredienser
Fremgangsmåde
400 g vand 1.
250 g Blandede kerner
100 g hvedemel 1.
400 g vand 2.
700 g hvedemel 2. (12% proteinindhold)
50 g gær
20 g salt
40 g sukker
25 g Frost
25 g smør eller olie
Vand 1. og blandede kerner koges i 3 minutter, tilsæt hvedemel 1. og rør det sammen med en grydeske.
Smør den grove grød ud på et stykke bagepapir, så det køler hurtigt ned.
Alt undtagen smør/olien vejes af og æltes 3 minutter langsomt og 5 minutter hurtigt.
Smør/olien tilsættes og den grove grød og ælt yderligt i 5 minutter.
Dejtemperatur 27-28 grader.
Spray Oliespray i en Dejkassesom dejen hviler i 20 minutter med Plastik over.
Dejen foldes 4 gange og hviler igen i 30 minutter.
Vend dejen ud på lidt mel og rul den ud på ca 2 cm tykkelse, så firekantede som muligt.
Ligger i 5-10 minutter,Evt vand og drys på, og hakkes ud i 4x4 stk med en Stor plastikskraber.
Hæves i Bordstikket med Bagetelt over og ½ L. kogende vand under teltet. Ca 30 minutter eller 40 minutter med Plastik over.
Bages ved 240° i 11 minutter uden damp med over og -undervarme en plade af gangen.