Submarine sandwich
Footlong
Lækkert meget blødt brød til sandwich.
Submarine sandwich
Tid i alt: x timer
Arbejdstid: x minutter
Holdbarhed: x dage
Kan fryses: Ja / nej
Ingredienser
Fremgangsmåde
200 g Bløddejs basis
900 g hvedemel med 10 % protein indhold
1 æg
450 g vand ca 20°C
75 g gær eller 20 g tørgær + 50 g ekstra vand
100 g rapsolie eller smør
Alt undtagen fedtstoffet tilsættes røreskålen og æltes 4 -5 minutter langsomt.
Ælt 5-6 minutter hurtigt og tilsæt fedtstoffet ved langsom hastighed indtil fedtstoffet er optaget af dejen. Ælt hurtigt i 1-2 minutter.
Liggetid i Dejkasse ca 15 minutter
Deles i 8 stk og virkes op runde.
Liggetid ca 10 minutter.
Bankes flad, rulles sammen til en pølse. Rulles ud på ca 30 cm.
8 stk pr plade med bagepapir eller en Bølgeplade til flutes.
Hæv i Bordstik med Bagetelt over og 1 L. kogende vand under teltet. 45-60 minutter
Bages ved 175 i ca 12 minutter uden damp med over og -undervarme.
12 min 175 grader med over og under varme