Trustpilot

Håndværkere minut-rundstykker

Håndværkere minut-rundstykker

 

Teknikken i denne opskrift er at man kan lave disse rundstykker når det passer ind. Bage dem kun lidt og så bage den sprøde lige inden de spises.
De kan ligge i fryseposer 3-4 dage ved stuetemperatur eller fryses efter bagning.
Genopvarmes i ovn eller airfryer.

Teknikken kan også bruges grovrundstykker.

 

Håndværkere minut-rundstykker

 

Tid i alt: 3 timer

Arbejdstid: 30 minutter

Holdbarhed: 4 dage

Kan fryses: Ja 

Ingredienser

Fremgangsmåde

20 g Gluten
50 g Hvedesur
25 g Frost
900 g Hvedemel 12% protienindhold
20 g salt
575 g vand
50 g gær
50 g olie
5 g sukker

Det hele æltes med dejkrog
10 minutter langsomt og 10 minutter hurtigt.
Dejtemperatur 27 grader
Hæver i dejkasse i 30 minutter.
Dejen foldes 4 gange i dejkessen og hæver igen i 30 minutter.
Trykkes flad og rulles jævn med kagerulle. brug evt Hård durum under dejen, så de ikke klistre fast på pladen.
Vand og blå birkes på.
Deles i 16 stk.
8 skt pr. netplade.
Hæver i Bordstik med bagetelt over i 50-60 minutter.

Tænd ovnen på 250 grader med DAMP -sten i bunden.

Bages ved 220 grader varmluft med damp ved indsætning i 10-11 minutter. 2 palder på en gang.

Køles ned på pladerne, i fryseposer og fryes evt ned.

Genopvermning: ca 4 (vendes om)+2 minutter ved 190 grader i airfryer.