Trustpilot

Fransk hotdog brød

Fransk hotdog brød

 

Brød til 16 stk Franske hotdog.
Brødene er lysbagte, så de kan genopvarmes den dag de skal bruges.
Brødene er også gode som sandwch brød.

Velbekomme..

 

Fransk hotdog brød

 

Tid i alt: 2,5 timer

Arbejdstid: 20 minutter

Holdbarhed: 5 dage

Kan fryses: Ja 

Ingredienser

Fremgangsmåde

900 g Sigtet speltmel eller hvedemel med 10% proteinindhold
50 g Hvedesur
25 g Frost
20 g salt
30 g sukker
50 g gær
600 g vand ca 25 garder
50 g smør

Alt undtagen smørret, vejes af og ælter langsomt i 7 minutter.
smør i og ælt hurtigt 6-7 minutter indtil dejen er glat og blank.

I en oliesmurt dejkasse.
Hæver i 10 minutter.

Deles i 8 stk på ca 200 g pr stk.

Hæver igen i ca 20 minutter.

Virkes stramme op og rulles ud på ca 33 cm. 4 stk pr plade. 
Bølgeplade til flute eller Netplade.

Hæv i Bordstik med Bagetelt over og ½ L. kogende vand under teltet. ca 50 minutter

Sættes i ovnen ved 250 grader varmluft.
Skru ned til 170 grader med varmluft og bages samlet i 12-14 minutter. Med DAMP ved indsætning. 

De kan nu gemmes, fryses ned og så varmes op når de skal bruges.

Lav hul til pølsen: stik en lang tynd kniv i midten af det overskåne flute.
Bagenden af en grydeske, ned i hullet og tryk ud til siderne indtil hullet er stort nok.