Trustpilot

Pizzastykker

 

Den 29. maj 2020 bagte jeg pizzastykker ved en livebagning.
Her er opskriften.

Live video fra facebook pizzastykker

Mere info: Tryk på vare med FED skrift i opskriften.

Pizzastykker
12 stk.

 

Tid i alt: 1 timer

Arbejdstid: 30 minutter

Holdbarhed: 1 dag

Kan fryses: nej

Ingredienser

Fremgangsmåde

600 g vand 10℃
50 g gær
30 g Gluten
50 g Hvedesur
20 g Frost
10 g sukker
20 g salt
600 g hvedemel 12 %
50 g olie

Tænd ovnen med Bagestål ved så høj temperatur som muligt. Det hele samles i røremaskine - undtagen fedtstof som tilsættes sidst i æltetiden.
Ælt ca. 15 minutter først langsomt slut hurtigt Dejtemperatur 27-28 grader (frys 26-27 grader)
Dejen rulles aflang og hviler under Overdækningsplastik 20-30 minutter
Rulles ud på 120 x 40 cm og deles i 3 stykker a 32 x 40 cm Hvert stykke på bagepapir dels i 4 stykker
Lidt pizzasauce og revet mozzarella på.
Bages på Bagestål på nederste rille ved 290℃ med over – og undervarme i 3 minutter og 1 minut på en plade midt i ovnen.
Kan din ovn ikke komme så højt op i temperatur, så bag så varmt som muligt, så bunden bliver mørk og oversiden lys. Hvert stykke fyldes med iceberg, hvidløgsdressing, kebab eller kylling på spyd, marineret løg og evt. tomatskiver. Det er bare vigtigt, at der ikke kommer mere fyld i end pizzastykket kan lukkes sammen uden fyldet render ud. 

Kylling på spyd: Et kyllingebryst deles på midten, og deles igen på langs og 2 stykker sættes på spyd, kan marineres i yoghurt og krydderier eller paneres i mel, æg og majsdrys. Steges ca. 5 minutter i godt med olie.

Marineret løg: 1 del hvidvinseddike, 1 del vand og 1 del sukker koges op med snittede løg i 3 minutter.

Pizzasauce: 1 ds flåede tomater, 1 fed hvidløg, lidt chili og salt blendes sammen.