Gulerodskage
Saftig gulerodskage. Lynhurtig at røre sammen.
Mere info: Tryk på vare med FED skrift i opskriften.
Overskrift
Tid i alt: 0,75 timer
Arbejdstid: 20 minutter
Holdbarhed: 2 dage
Kan fryses: nej
Ingredienser
Fremgangsmåde
3 store æg
200 g hvedemel 10%
250 g sukker
10 g bagepulver
100 g vand
100 g rapsolie
100 g hele hasselnødder
100 g gulerødder
5 g kanel
Evt. 2 g vanilje
Evt. 2 g kardemomme
Glasur:
250 g flormelis
75 g flødeost naturel
reven øko citronskal
Tænd ovnen på 180˚C. med over- og undervarme.
Sigt først hvedemel og bagepulver. Hele opskriften vejes af i en skål og blandes sammen med en Slikpott dejskraber i 1 minut. Spray en stor tærteform/springform med Oliespray. Dejen vendes over i formen og bages i 28-30 minutter på anden nederste rille..
Køles ned til stuetemperatur og vendes ud på et fad.
Glasur: Flormelis, flødeost naturel og lidt reven øko citronskal piskes i 1 minut med håndmixer og smøres på kagen med en Paletkniv.