Makronsnitter
Makronsnitter 10 stk. - Live Søndag d. 5/7 kl. 13:00
Se live videoen fra facebook, tryk HER
Mere info: Tryk på vare med FED skrift i opskriften.
Makronsnitter
10 stk.
Tid i alt: 1,25 timer
Arbejdstid: 30 minutter
Holdbarhed: 2 dage
Kan fryses: Nej
Ingredienser
Fremgangsmåde
Butterdejsbundene:
Fersk butterdej fra køl (klar til brug)
Kagecreme:
40 g Kagecreme (pulver)
150 g koldt vand
Makronmasse
100 g marcipan
250 g sukker
3 æggehvider
15 g maizena eller anden majsstivelse
Hindbærmarmelade
Butterdejsbundene:
Butterdejsrullen rulles ud på bagepapir. Deles i 2 på langs, og der skæres en bane på ca. 1,5 cm på hver side af hvert stykke, som lægges på kanten. Prik huller med en gaffel i midten af banerne, så de ikke hæver for meget op.
Bages midt i ovnen i 18 minutter ved 180 ℃ varmluft.
Køles ned.
Kagecreme: Kagecreme (pulver) og koldt vand piskes godt sammen med piskeris. Hviler et par minutter og er så klar.
Makronmasse: Marcipan og sukker blandes i en foodprocesser eller røremaskine med kagespartel, indtil der ikke er flere marcipanklumper i. Tilsæt majsstivelse og en æggehvide, Røres sammen.
Tilsæt 1,5 - 2 æggehvider mere, lidt ad gangen. Dejen skal være blød uden at løbe.
Makronsnitterne samles:
Kagecreme og hindbærmarmelade kommes på de kolde butterdejsbunde. Det dækkes med makronmassen og drysses med hakkede nødder. Bages midt i ovnen i 30 minutter ved 185 ℃ varmluft i 30 minutter.