Pulled pork-burgere
Sådan der!! Skal det være, så lad det være.....
Mere info: Tryk på vare med FED skrift i opskriften.
Pulled pork-burgere
16 stk.
Tid i alt: 1,5 timer
Arbejdstid: 35 minutter
Holdbarhed: 2 dage
Kan fryses: Ja
Ingredienser
Fremgangsmåde
Grød:
150 g Revne gulerødder
100 g Daggammelt rugbrød
50 g Havregryn
220 g Vand.
Koges 4-5 min. under omrøring og køles ned.
50 g Sesamfrø
400 g Vand (ca. 15°C.)
75 g Gær
20 g Salt
100 g Sukker
800 g Hvedemel (12% proteinindhold)
200 g Fuldkornsmel (Fint formalet ellers valgfri type)
150 g Smør eller Kærgaarden (kan evt tilsættes sidst under æltningen)
Grød:
Revne gulerødder, rugbrød, havregryn og vand koges 4-5 min. under omrøring og køles ned.
Sesamfrø ristes lysbrune på panden og køles ned.
Dejen:
Grød, afkølet sesam og de øvrige ingredienser Æltes 2 min. langsomt + 8 min. ved næst laveste hastighed og 3 min hurtigt. Kan med fordel æltes med kagespartlen i nogle køkkenmaskiner.
Den færdige dejs temperatur skal være 27-28°C.
Liggetid ca. 40 min. i smurt skål overdækket med Plast (til dobbelt størrelse).
Vendes ud på meldækkes bord og foldes 4 gange (fold fra Nord, syd, øst og vest). Ligger under plast ca. 10 min.
Rulles ud med kagerulle, pensles med vand og drysses med sesam.
Stikkes ud med rund udstikker/Bagering i 16 stk. eller deles i firkanter med skarp kniv (4x4).
Hæver til dobbelt størrelse, ca. 40 min under plast.
Bag i på næst nederste rille i ovnen 11-12 min. ved 240°C. uden damp. Over /undervarme.