Lagkagebunde 3 stk
Hjemmelavede lagkagebunde, bedre bliver det ikke....
Skal der være fest, så er her en opskriften på bundene til en stor lagkage til 10-12 personer.
Bundene kan nemt laves i forvejen, fryses ned indtil den dag de skal bruges.
Lagkagebunde 3 stk
Tid i alt: 1 timer
Arbejdstid: 20 minutter
Holdbarhed: 1 dag
Kan fryses: Ja
Ingredienser
Fremgangsmåde
3 æg -stuetemperatur
3 æggeblommer -stuetemperatur
200 sukker
175 g Sigtet hvedemel 10% proteinindhold
50 g Mandelmel
6 g bagepulver
Æg, æggeblommer og sukker piskes sammen til luftig masse 10-12 minutter i røremaskinen.
Sigt mel og bagepulver sammen på et stykke bagepapir.
Blad Mandelmel i melet.
Tørstoffet vendes i æggemassen så lidt som muligt, men nok til at det er blandet ordenligt.
Deles i 3 på bagepapir eller Silikonemåtter.
Smøres runde ud med en paletkniv, ved at smøre så lidt som muligt. 20-25 cm i diameter.
Bage 7 minutter ved 220 grader over og -undervarme en plade af gangen.
Drys lidt sukker imellem bundene og stabel den ovenpå hinanden. I en Pizza og hævepose og så på frys.
Tages op af frys en time inden brug.