Trustpilot

Omslagsmarcipan

 

Hjemmelavede omslagsmarcipan har en helt anden smag af mandel end det der kan købes. Da mængden af mandel i massen er mange gange højere.
Det er nemt af lave, smager godt og man kan nøjes med at lave det man skal bruge.

Potionen passer til kanten på en lagkage.

Omslagsmarcipan

 

Tid i alt: 5 timer

Arbejdstid: 5 minutter

Holdbarhed: 14 dage

Kan fryses:  nej

Ingredienser

Fremgangsmåde

100 g flormelis
10 g vand
100 g Mandelmel
40 g glukosesirup

Bland vand og flormelis i en stor skål og rør det sammen med en Slikpott.

Tilsæt Mandelmel og Glukosesirup. Rør det sammen god sammen som muligt i skålen.
Vend det ud på bordet og ælt det sammen med hænderne.

Den har godt af at ligge et døgns tid og samle sig, men dog godt bruges sammen dag.

Rulles ud med en Kagerulle, ved udrulning bruges godt med flormelis under og over massen, når det er rullet ud i ønsket størrelse, fejes det overskydende flormelis af med en Bagebordskost og overflades gnides blank med håndfladen.