Pecantærte
1 stk.
Denne tærte er utrolig nem at lave og at den er sundere end de fleste andre typer kager, gør heller ikke noget.
Klik på teksten som er fremhævede og du kommer direkte ind på varen i webshoppen.
Pecantærte
Tid i alt: 1 time
Arbejdstid: 20 minutter
Holdbarhed: 4 dage
Kan fryses: Ja
Ingredienser
Fremgangsmåde
60 g rugbrød
75 g dadler uden sten (1)
50 g peanutbutter
20 g pecannødder
__________________________
75 g Chokolade drops
__________________________
200 g dadler uden sten (2)
1 æg
1 dåse kokosmælk – 100 af vandet (ikke light)
6 g sojasauce
5 g vaniljesukker
5 g bagepulver
75 g hvedemel 10% proteinindhold
_________________________
100 pecannødder
50 g lys sirup
Hak rugbrød, dadler (1) peanutbutter og pecannødder i foodprocesser.
Rør det sammen med en Slikpott, i en Sort kageform og pres det ned i formen med slikpotten.
Drys 75 g Chokolade drops overpå.
Hak dadler (2) og 1 æg i foodprocesser til dadlerne er helt fint hakket. Tilsæt 1 dåse kokosmælk (minus 100 g af vandet), sojasauce, vaniljesukker, bagepulver og hvedemel og rør i få sec. Rør lidt efter med Slikpotten.
Kagedejen i formen ovenpå det andet og smør det jævnt.
100 g pecannødder ligges pænt ovenpå med ydersiden opaf.
50 g lys sirup sprøjtes ud over alle nødderne og der duppes forsigtigt med en Pensel, så alle nødder bliver dækket med sirup.
Bages ved 175 grader i 35 minutter, med over og -undervarme. Sluk ovnen og lad kagen stå i yderlig 10 minutter.
Køles ned en times tid inden servering med creme fraiche.