Pølsehorn og pizzasnegle
Perfekt til madpakken. Lav en ordentlig portion af disse lækre pølsehorn og pizzasnegle og frys dem, du ikke får brugt.
Mere info: Tryk på vare med FED skrift i opskriften.
Pølsehorn og pizzasnegle
Antal afhængig af størrelsen
Tid i alt: 2,5 timer
Arbejdstid: 40 minutter
Holdbarhed: 2 dage
Kan fryses: Ja
Ingredienser
Fremgangsmåde
50 g Speltklid eller hvedeklid
550 g vand (stuetemperatur)
Står i blød i 1-2 timer
25 g Frost
80 g revne squash eller gulerødder
950 g hvedemel 10% protein
25 g sukker
50 g gær
20 g salt
50 g smør (tilsættes efter halvdelen af æltetiden)
Iblødsætningen og resten af ingredienserne æltes med dejkrog først langsomt og hurtigt til sidst.
Æltetid i alt 14-16 minutter.
Dejtemperatur 27-28 ° C.
Dejen lægges i en smurt Dejkasse 30x40cm.
Står i 12 minutter
Dejen foldes 4 gange fra alle 4 sider ind over midten.
Ligger og hviler igen i 30 minutter.
Dejen rulles ud på godt med hvedemel, vendes og rulles indtil ca 3 mm tyk.
Pølehorn: Trekanter 10 x 12 cm. Enderne foldes ind over pølseenderne og de rulles sammen.
Rul en lang pølse af dej og rul det udenom pølsen som et snobrød.
Pølsebidder: et aflangt stykke på ca 5 cm, læg en skive af en tyk pølse på midten med kun 1 cm mellemrum. Dejen foldes over skiverne og Pensles med vand. En Rullepind trykkes hårdt ned mellem hver pølseskive, så hver skive lukkes inde.
Pizzasnegle: pikantost, tomatsauce, hakket chorizopølse og reven ost drysses på. Kom evt en håndfuld revne gulerødder i.
Rulles sammen og skæres ud i snegle. Den løse snip bøjes ind under sneglen. Små snegle kan bages i Mini forme, lidt større i Bageringe eller de kan bages fritstående.
Det hele kan Pensles med æggestryggelse og drysses med Sesam eller Sort sesam.
Hæver i ca 50 minutter i Bordstik med Bagetelt udenom og ½ l. kogende vand under teltet.
Bages uden damp i ca 12-15 minutter ved 220 grader varmluft, alt efter størrelsen